Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Turizam
2:26 pm

SVE VIŠE DOLAZAKA Otvoren Turistički informativni centar u Sinju

Piše A. A.

Sinjani su svjedoci sve većeg broja dolazaka stranih i domaćih turista u njihov grad. Kao i svake godine, njihov broj kulminirat će u vrijeme održavanja svečanosti Alke i Velike Gospe, kada u Turističkoj zajednici grada Sinja očekuju više stotina tisuća gostiju. Stoga je iznimno bitno pružiti im osjećaj dobrodošlice i pravodobnu informaciju. 

Upravo sa svrhom što bolje informiranosti turista, Turistička zajednica grada Sinja otvorila je 20. srpnja, u ulici Šetalište bl. Alojzija Stepinca 2., Turistički informativni centar (TIC). 

Foto: TZ Grada Sinja

– Radi se iznimno vidljivom i atraktivnom prostoru (nekadašnji ured Alka marketinga) koji se nalazi u neposrednoj blizini crkve Čudotvorne Gospe Sinjske, uz parkić s bistama istaknutih Sinjana i palače Tripalo. Informatori TZ-a Grada Sinja dijelit će promotivne materijale i informirati turiste o turističkoj ponudi grada Sinja i okolnih mjesta.

Poslovi koje obavljaju djelatnici info-centra, pored davanja informacija u izravnom kontaktu s posjetiteljima, također podrazumijevaju prikupljanje i ažuriranje povratnih informacija turista koji su boravili u našem gradu, a sve u svrhu poboljšanja trenutne turističke ponude i infrastrukture na području našega grada i mjesta koja mu gravitiraju – ističu. 

Turistički informativni centar bit će otvoren od ponedjeljka do nedjelje u vremenu od 10 do 18 sati, a u visokoj sezoni (kolovozu), svaki dan od 8 do 20 sati.

Foto: TZ Grada Sinja

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)