Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Turizam
6:35 pm

FOTO/VIDEO Luksuzni kruzer stigao u Split, na dvoje putnika osiguran po jedan član posade

Piše J. J.

Kako je splitska turistička sezona u punom jeku potvrdio je i kruzer ‘Celebrity Constellation’ kompanije Celebrity Cruises, kojim je u Split doplovilo oko 2.000 putnika i 1.000 članova posade.

Izgrađen je 2002. godine u francuskom brodogradilištu Chantiers de l’Atlantique (Saint-Nazaire, STX France). Dugačak je 294, a širok 32 metra.

Smještaj na brodu organiziran je u 1065 kabina (soba) u 27 kategorija, od kojih većina ima privatne balkone. Najveća smještajnu jedinicu na brodu čini luksuzni apartman, površine 133 metra kvadratna.

Upravo je Constellation brod koji je kroz godine stekao brojne poklonike, prvenstveno zbog toga što na dva putnika ide jedan član posade, što je za veće kruzere danas rijetkost.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)