Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Turizam
9:38 pm

DUBROVNIK Komunalni redari kažnjavali nedolično (raz)odjevene turiste

Piše N.M.

Komunalni redari Grada Dubrovnika danas su s djelatnicima policijske uprave obišli povijesnujezgru Dubrovnika, a poradi nadzora poštivanja članka 95. Odluke o komunalnom redu na području Grada Dubrovnika kojim se u povijesnoj jezgri, između ostalog, zabranjuje hodanje u kupaćem kostimu, bez odjeće ili dijela odjeće, javlja Dubrovački dnevnik.

Tom prilikom su zatekli dva prekršitelja Odluke koji su bili nedolično odjeveni te su im naplaćene novčane kazne u iznosu od 1.000 kuna. 

Podsjetimo, u okviru projekta ‘Poštujmo Grad’, gradska uprava postavila je informativne ploče na svim ulazima u povijesnu jezgru koje sadržavaju piktograme i višejezična upozorenja o nedoličnom ponašanju. S ciljem prevencije, u suradnji s Turističkom zajednicom izrađeni su letci kojima će se posjetitelje dodatno informirati o navedenim pravilima kako bi izbjegli novčane kazne, stoji u priopćenju Grada Dubrovnika.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)