Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
4:21 pm

ŠAH: Započeo Split Chess Open

U Splitu je u organizaciji Šahovskog kluba Brda započeo jedanaesti po redu ‘Split Chess Open koji se od 16. do 24. srpnja održava u hotelu Zagreb. Već pomalo tradicionalni šahovski turnir je ovoga puta okupio 152 igrača iz 27 zemalja, od kojih je šest velemajstora. Turnir je jučer otvorio gradonačelnik Ivica Puljak, a danas je na rasporedu duplo kolo. 

Već u drugom kolu smo imali dva iznenađenja. Prvi nositelj turnira, pojedinačni prvak Europe 2006. godine Zdenko Kožul je izgubio od Kazahstanca Kazybeka Umbetova, dok je treći nositelj, omladinski prvak svijeta iz 1965. godine Bojan Kurajica remizirao s Marinom Bačetićen.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)