Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Vjenčanje
5:19 pm

PRVI PLES Bezvremenski hitovi dalmatinskih glazbenika i dalje su najtraženiji na vjenčanjima

Piše M.K.

Prvi ples na dan vjenčanja je romantičan, osoban i nezaboravan. Stoga, naravno, mladenci trebaju pronaći savršenu melodiju za obilježavanje posebne prigode. Ipak, pronalaženje prave pjesme može biti težak zadatak. Uz sve ljubavne pjesme, mogućnosti su praktički beskrajne. Kad je u pitanju odabir najbolje melodije za prvi ples, većina mladenaca se odlučuje za pjesme s kojima se povezuju kao pojedinci i kao par, onom koja im nešto znači i budi najdublje emocije. Mladenci se tako odlučuju za pjesmu koju oboje vole i koja će izdržati test vremena u njihovom braku. 

Nakon pandemije svadbe su se konačno počele vraćati na velika vrata u onakvom obliku na kakve smo bili navikli. Premda restrikcije postoje, jedna stvar je ostala ista. Dobra glazba jedna je od najvažnijih stvari za nezaboravni provod, piše Miss7.

Najtraženiji izvođač svakako je legendarni Oliver Dragojević, a njegove top tri pjesme za prvi ples su ‘Moj lipi anđele’, ‘Vjeruj mi’ i ‘Cesarica’.

Među najpopularnijim pjesmama su i Grašine ‘Ako te pitaju’, ‘Moje zlato’ i ‘Voli me’. Ove godine često tražena pjesma bila je ‘Dajem ti rič’ hrvatskog pop sastava Dalmatino, a već uobičajena tradicija za prvi ples je pjesma ‘Sad kada došla si’ Bosutskih bećara i klape Cambi.  

Mladence osvajaju i hitovi čiji stihovi su savršeni za prvi ples poput pjesama ‘Ljubav’ i ‘Oči nikad ne stare’ Sergeja Ćetkovića

Što se tiče najpopularnijih stranih pjesama za prvi ples, prvo mjesto zauzela je pjesma ‘Perfect’ Eda Sheerana. Ovo je peta godina zaredom da se pop balada, objavljena 2017. godine, smatra najpopularnijom prvom plesnom pjesmom. Suvremenije pjesme izvođača poput Johna Legenda s pjesmom ‘All of Me’, i Adelinom ‘Make You Feel My Love’ također su dospjele visoko na listu. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)