Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Vjenčanje
10:00 pm

DRUGA SREĆA Holivudske zvijezde vjenčale se nakon brzinskih zaruka

Piše M.K.

Prema pisanju stranih medija Jennifer Lopez i Ben Affleck vjenčali su se tri mjeseca nakon što su se ponovno zaručili, prenosi Dnevnik.hr.

TMZ piše da je paru izdana potvrda za vjenčanje u okrugu Clark, Nevada i glasi na njihova zakonska imena, Benjamin Geza Affleck i Jennifer Lynn Lopez.

‘Istina je, vjenčali su se i dozvola je znak da su sada muž i žena’, izjavio je izvor blizak paru.

Vijesti o vjenčanju stižu točno tjedan dana prije Jenniferina 53. rođendana i manje od mjesec dana prije nego što će Ben proslaviti okrugli 50. rođendan.

Benu je ovo drugi brak, nakon što se 2018. razveo od glumice Jennifer Garner s kojom ima troje djece, 16-godišnju kćer Violet, 13-godišnju Seraphinu i 10-godišnjeg sina Samuela.

Jennifer iza sebe ima tri propala braka. Od pjevača Marca Anthonyja s kojima 14-godišnje dvojajčane blizance Emme Maribel Muñiz i Maximiliana Davida Muñiza razvela se 2011. godine, bila je u braku s kubanskim konobarom Ojanijem Noom od veljače 1997. do siječnja 1998. te sa svojim bivšim pratećim plesačem Crisom Juddom od rujna 2001. do lipnja 2002.

Jennifer i Ben zaručili su se u travnju ove godine, a pjevačica i glumica otkrila je vijest na svom blogu OnTheJLo, gdje je podijelila snimku na kojoj plače dok se divi ogromnom zelenom zaručničkom prstenu..

Vijest o zarukama stigla je godinu dana nakon što su obnovili romansu, kada je Ben prekinuo vezu s  glumicom Anom DeArmas i glumičina raskida s bejzbolskom zvijezdom Alexom Rodriguezom.

Holivudske zvijezde prethodno su počele izlaziti u srpnju 2002., a zaručile su se u studenom te godine.

Trebali su se vjenčati u rujnu 2003., ali su vjenčanje odgodili samo nekoliko dana prije svečanosti. Naposljetku su otkazali zaruke u siječnju 2004.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)