Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Nekretnine
9:48 pm

OBAVIJEST SOLINJANIMA Krenulo javno savjetovanje za POS stanove

Piše A. A.

Solinski gradonačelnik Dalibor Ninčević izvijestio je kako je oglašen Javni poziv za savjetovanje sa zainteresiranom javnošću u postupku donošenja Odluke o uvjetima i mjerilima za kupnju stanova po Programu društveno poticane stanogradnje (POS) na području Grada Solina.

‘U cilju bolje pripreme i donošenja što kvalitetnijih rješenja, pozivam sve zainteresirane, a posebno mlade obitelji, da se uključe u javno savjetovanje koje se nalazi na službenim web stranicama Grada Solina te unutar roka predviđenog za provedbu javnog savjetovanja dostave svoje prijedloge, primjedbe, mišljenja i sl.’, poručio je Ninčević.

Dodatne informacije mogu se pronaći na mrežnim stranicama Grada.

‘Raduje me vidjeti kako radovi dobro napreduju’, dodao je Ninčević. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)