Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
11:29 pm

MALONOGOMETNI TURNIR LOKVE 2022. Pobjednici su Baterijelo bandinjosi

Piše A. A.

Rekreacijsko-sportska udruga Lokve obavještava da je završen 3. malonogometni turnir Lokve 2022. Osvojili su ga Baterijelo bandinjosi.

U finalu su svladali dvostrukog osvajača i branitelja naslova – ekipu CB Sea Wolf. Junak bandinjosa bio je Ante Kovačević koji je u finalu postigao jedini pogodak na utakmici te tako svojoj ekipi osigurao pobjedu.

U susretu za treće mjesto ekipa MNK Fortuna Povlja bila je bolja od ekipe CB Bold bar. Utakmica je otišla na stranu Fortune rezultatom 6:3. (Terzić, Roić, Nižetić, I. Zlatar, A. Zlatar, Radić / Rendić x2, Franić).

Osim prvog mjesta, ekipa Baterijelo bandinjosa uzela je i sve individualne nagrade pa tako iz njihovih redova dolazi i najbolji igrač i strijelac turnira Ante Kovačević (5 pogodaka) te najbolji golman turnira Roko Prnjak.

‘Ovim putem se zahvaljujemo svim sponzorima turnira, Gradskom kotaru Lokve na čelu s predsjednikom Petrom Ljubičićem i svim ljudima koji su na bilo koji način uveličali ovogodišnje izdanje malonogometnog turnira na Lokvama.

Hvala svim gledateljima i vidimo se dogodine na još boljem turniru’, poručili su organizatori.

Sponzori turnira bili su: Zlatni Pan, restoran Va Bene, CB Karoca, CB Moon, Slastice kod Mate, Mandeks, mesnica Certa, Fast food Lozo, Autoškola Hajduk. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)