Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Vjenčanje
8:55 am

HOTEL SVETI KRIŽ Proslave vjenčanja na plaži su atrakcija!

Hotel Sveti Križ na Čiovu organizira vjenčanja i druge proslave, a pogotovo atraktivna opcija je slavlje na terasi uz samu plažu. 

– Idealna je to lokacija za mladence koji priželjkuju romantičnu vjenčanu ceremoniju. Svečane večera uz plažu okružena borovima s pogledom na more dat će pečat nezaboravnoj noći – poručili su iz hotela, uz napomenu da samostan sv. Križ na Čiovu može biti mjesto crkvene ceremonije.

Prolave vjenčanja na plaži su atrakcija.

– Možemo pružiti sve što destinacija za vjenčanja treba imati na otvorenom ili u restoranu. Hotel Sveti Križ kao lokacija za vjenčanja je praktična, zanimljiva i s dobrom infrastrukturom.

Hotel nudi tradicionalna jela, jela nastala iza samostanskih zidina, a uvažavaju i želje mladenaca. 

– Domaći ljudi jedu kod nas. To je najveća ocjena koji restoran može dobiti. U restoranu Sv. Križ posvećeni smo proučavanju povijesti i tradicije domaće kuhinje. U svojoj kuhinji koristimo svježe lokalno uzgojene namirnice, arome mediteranskog bilja, domaće vino i maslinovo ulje. Nastojimo pružiti autentično gastronomsko iskustvo, te smo posebno ponosni na našu terasu na kojoj, dok jedete, možete uživati u zalasku sunca.

Imaju dugogodišnje iskustvo organiziranja vjenčanja i proslava, 

– Možete nam s povjerenjem prepustiti organizaciju vašeg vjenčanja. Prilagodit ćemo se vašim željama, ali vam i dati korisne prijedloge i savjete tako da vaš dan bude za pamćenje – poručili su.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)