Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
8:34 pm

LJETNA ŠKOLA FUTSALA Nešto ima i u nogama

Piše M.K.

Već šestu godinu MNK Fortuna Povlja organizira na Braču ‘Ljetnu školu Futsala’ u Povljima sa velikim uspjehom, a ovu godinu su se odlučili proširiti i na cijeli otok.

Podružnice škole će raditi u Povljima, Pučišćima, Supetru i Sutivanu u generacijama juniori – kadeti (2004. – 2008. godište) i pioniri – mlađi pioniri (2009. – 2012. godište). Treninzi će se održavati dva puta tjedno od 15. srpnja do 15. kolovoza , a vikendom će se održavati međusobni turniri. Za mlađe pionire i pionire turniri će biti prvi i treći vikend u Pučišćima i Sutivanu, a za juniore i kadete u Povljima i Supetru drugi i četvrti vikend. 

Treneri u školi su: Mate Roić, Vedran Kurtović, Boško Botica, Josip Nižetić, Vicko Radić, Ivica Zlatar i Kristian Martinić, a voditelj škole je naš proslavljeni igrač i trener Pjer Malvasija

Školu će posjetiti uvaženi gosti, a kao gosti treneri stižu:

Mladen Perica Štrla – trener prvoligaša Crnice, a ranije je trenirao MNK Mejaši, HMNK Vrgorac i MNK Split.

Frane Despotović koji je bio reprezentativac i kapetan hrvatske reprezentacije a u svojoj trenerskoj karijeri je vodio Mantova Calcio As, Luxol St Andrews, TSV Weilimdorf, MNK Square, MNK Futsal Pula, a danas je trener talijanskog prvoligaša Futsal Pescara 1997.

Dolazi i Damir Sekulić, dekan Kineziološkog fakulteta Split, koji će održati predavanje mladim malonogometašima.

Očekuje se i stalna gošća Dragana Olujić, poznata nutricionistkinja koja se bavi i prehranom nogometaša Hajduka.

‘Imamo i još neke najave poznatih trenera, igrača i funkcionera Iz svijeta malog nogometa. Svaku godinu snimamo i TV emisiju o školi, što također planiramo i ove godine napraviti. Djeca su prepoznala naš trud pa se do sada njih već 50 odlučilo učlaniti u školu, a očekujemo popuniti kapacitete što znači 150 djece’, poručuju organizatori.

‘Udaljenost između mjesta je i do 60 kilometara tako da će prijevoz i koordinacija biti vrlo zahtjevna, no imamo pomoć lokalne zajednice, te poduzetnika na ovom zahtjevnom projektu pa se ipak nadamo da ćemo biti uspješni ‘ biti ponosni postignutim’, kažu organizatori.

‘Cilj projekta je afirmacija što više djece kao i daljnja edukacija naših trenera kako bi bili još uspješniji. Želja nam je da u konačnici stvorimo čvrst sustav koji će trajati godinama. Ovim putem pozivamo svu djecu u ovim godištima da se prijave u Školu futsala Fortune Povlja na broj mobitela 099 316 6657 (Tonči Zlatar)’, dodali su na kraju.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)