Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
2:33 pm

TUŽNA VIJEST: Preminuo bivši vratar malonogometne reprezentacije Hrvatske

Piše N.M.

Bivši hrvatski reprezentativac u futsalu Mario Švigir iznenada je preminuo u 48. godini. Švigir je bio iznimno poznat u hrvatskim malonogometnim krugovima, u karijeri je čak šest puta osvojio turnir Kutija šibica, a triput je bio proglašen golmanom turnira.

Upisao je 17 nastupa za hrvatsku malonogometnu reprezentaciju, a osim Kutije šibica, osvojio je desetke drugih malonogometnih turnira. U igračkoj karijeri veliki nogomet igrao je u Dinamu, Bjelovaru, Trešnjevci i Sturmu iz Graza, a mali u Nacionalu, Glama Brijegu, Uspinjači i Veroni. Od 2010. godine radio je kao trener, a prošle godine preuzeo je malonogometnu momčad Bana Jelačića iz Banova.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)