Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
12:06 pm

MEJAŠI VAS ZOVU Sve je spremno za treći po redu malonogometni turnir Sv. Liberan

Piše N.M.

Ekipa sa splitskih Mejaša poziva vas na treći po redu malonogometni turnir Sveti Liberan koji će se održati 22. i 23.7. s početkom u 18 sati na igralištu Šrc Mejaši.

S obzirom da se još uvijek priča o prva dva izdanja turnira jasno je da nas i ove godine čeka pravi spektakl jer ovaj događaj je definitivno velika stvar u površinom najvećem splitskom kvartu. Turnir je humanitarnog karaktera ,a prioritet je pomoći obiteljima kojima je to potrebno. Valja naglasiti da su sve ekipe koje sudjeluju kvartovske i to daje jednu posebnu draž jer ta borba za prestiž donosi vrhunski balun u šta smo se uvjerili u prva dva turnira. 

Nakon Alena Nižetića i Jole i ove godine organizatori najavljuju goste iznenađenja na otvaranju turnira. 

– Naše članove, sugrađane i posjetitelje navikli smo na najbolje ćevape ,najladniju pivu i vrhunski događaj na ponos Mejaša. Svi ste pozvani, HŽV – poručuju organizatori.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)