Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
10:44 pm

FOTO Boćari Mačkule prvaci županijske lige

Piše A. A.

Sjajnu boćarsku sezonu zaključili su boćari sinjske Mačkule. U posljednjem kolu prvog ranga županijskog natjecanja gostovali su na Braču gdje su pobijedili Mirca 14-8. Tom pobjedom potvrdili su naslov prvaka i stekli mogućnost igranja kvalifikacija za 2. HBL regija jug. 

Sinjani će najvjerojatnije 8. srpnja u Primoštenu boriti se za prvo mjesto s predstavnicima, odnosno pobjednicima liga Šibensko-kninske i Zadarske županije, piše Ferata

Boćari Mačkule igrali su ove sezone u sastavu: Nenad Musulin kapetan, zatim Jozo Križanac, Dražan Prološčić, Nenad Labrović, Marinko Gulić, Jakov Dukić, Davor Feracina, Ante Vučković, Aldo Arambašić te igrač i voditelj Ante Barać – Beki.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)