Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Vjenčanje
6:55 pm

MEGI I LUKA Strastveni navijači KK Split poželjeli se prije vjenčanja slikati u dvorani Gripe

Piše N.M.

Megi i Luka, vjerni navijači KK Split, uplovili su u bračnu luku. Žuti su im s velikim zadovoljstvom i ponosom ispunili  želju da se uoči vjenčanja fotografiraju u dvorani Gripe. 


Među ostalim, snimili su se i na tribinama. To je njihovo mjesto kad su utakmice, sektor D, red 7., sjedalo 10 i 11. 

‘Ovo su prvi mladenci koji su se poželjeli slikati u kultnoj dvorani Gripe, domu trostrukog prvaka Europe, najboljeg kluba 20. stoljeća. Nakon objave dobili smo još dva upita za nove mladence. Inače, KK Split je mladencima poklonio pretplate za sljedeću sezonu’, kažu nam iz KK Split.

‘Pretplatnička mjesta, sektor D, 7. red, sjedala 10 i 11 za sezonu 2022/23 već su zauzeta. Sretno Megi i Luka! Hvala vam što ste dio žute obitelji’, poručili su s Gripa.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)