Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
7:09 pm

OSAM MEDALJA OD POČETKA GODINE Gradonačelnik Solina čestitao najtrofejnijem sportskom klubu – Streljačkom društvu Dalmacijacement

Piše A. A.

Gradonačelnik Solina Dalibor Ninčević izvijestio je kako je sinoć imao čast i zadovoljstvo na svečanosti u hotelu President podijeliti radost s najtrofejnijim sportskim klubom – Streljačkim društvom Dalmacijacement. Osvojili su čak osam medalja na svjetskim kupovima i europskim prvenstvima samo od početka ove godine. 

‘Čestitke Petru Gorši koji je osvojio šest odličja, i mladom, dvadesetjednogodišnjem Josipu Sikavici za osvojene dvije medalje na netom završenom europskom prvenstvu.

Čestitke upućujem i svim drugim strijelcima kluba koji na najbolji način promoviraju svoj klub, grad Solin i Hrvatsku’, naglasio je Ninčević.

Istaknuo je kako su u sedamdeset i jednu godinu postojanja strijelci DC osvojili 120 medalja na svjetskim prvenstvima, svjetskim kupovima i na europskim prvenstvima. Nedostaje još samo medalja sa jednog natjecanja – Olimpijskih igara.

‘Osvojiti medalju i postići dobar rezultat moguće je da se dogodi ‘slučajno’, ali ostvarivati vrhunske rezultate i osvajati medalje u kontinuitetu na najvećim svjetskim natjecanjima može jedino dobro organiziran i vođen klub.

Puno je vrhunskih strijelaca i vrijednih ljudi dalo i daje obol ovakvim rezultatima, ali postoji jedan čovjek koji je konstanta u sportu našeg grada 50 godina, a u Streljačkom klubu Dalmacijacement već 30 godina – Siniša Vitez – direktor, trener, pedagog, prijatelj…

Sina, želim ti da 2024 god. odeš u Pariz na svoje šeste Olimpijske igre, i da se sa Petrom, Josipom ili Martom vratite u naš Solin s olimpijskom medaljom, jedinom koja nedostaje u vitrinama Streljačkog kluba Dalmacijacement’, poručio je solinski gradonačelnik.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)