Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Vjenčanje
8:47 am

Oni su kreirali svadbene cipele Hane Huljić, a evo kakve modele glamuroznih štikli predlažu budućim mladenkama!

Najpoznatiji hrvatski brend cipela Ledenko koje obožavaju brojne dame s domaće javne scene, predstavlja nam se s novom kolekcijom štikli za mladenke. Riječ je o raskošnim modelima kakvi su trenutno imperativ među slavnima i poznatima, kako u svijetu tako i kod nas.

– Najveća novost je povratak bijele i puder roze boje koju su prije nekoliko godina posve istisnule zlatna i srebrna. Druga velika promjena u odnosu na dosadašnje trendove je visina potpetice. Naime, sve više mladenki odlučuje se na štikle od sedam centimetara jer takva potpetica garantira stabilnost i udobnost. No, dakako, u ponudi imamo i vrtoglavo visoke štikle, koje nikada ne izlaze iz mode – kaže kreatorski dvojac Ledenko, koji su za novu kolekciju djelomično nadahnule i svadbene cipele glazbenice Hane Huljić. Upravo je, naime, bračni par Ledenko kreirao štikle u kojima se kći Tonča i Vjekoslave Huljić u ožujku udala za pjevača Petra Grašu.

– Za ovo ljeto smo osmislili pet novih modela, a svima je zajednička crta glamur. Materijali su jako bogati, posebice koža koja nikada nije bila atraktivnija. A uz to svi modeli imaju dodatne ukrase kao što su cvjetovi, mašne te biseri koje smo prvi put upotrijebili kod svadbenih cipele za Hanu – ističe Ivan Ledenko, koji kaže da su Hanine štikle trenutno među najtraženijima.

Poznati splitski postolari napominju da i je ova kolekcija nastala kao odgovor na želje njihovih klijentica koje su modno osviještene i prate trendove.

– Velika je stvar kad vam netko da povjerenje za najsvečaniji dan u svom životu i stoga uvijek prvenstveno osluškujemo želje naših mladenkin – naglašava omiljeni kreator cipela, čiji su modeli iz nove kolekcije već u ponudi u Ledenkovoj trgovini u središtu Splita.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)