Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Vjenčanje
8:47 pm

Vjenčali se Tin Jedvaj i Dina Dragija, objavljene su fotke iz crkve i sale

Piše I. I.

Nogometaš Tin Jedvaj i dugogodišnja djevojka Dina Dragija danas su jedno drugom u Varaždinu izrekli sudbonosno ‘da’.

Vjenčanju su prisustvovala i neka lica s hrvatske estrade, a pjevačica Zsa Zsa na svom je Instagramu podijelila snimke iz crkve i sale.

Dina je pažnju plijenila u uskoj prozirnoj vjenčanici s izrezom, a video snimljen u sali pokazao je i glamurozan dolazak mladenaca pred uzvanike za početak slavlja.

Iako ju je šira javnost upoznala kao curu nogometaša, Dina je upisala prestižni UCL (University of London), gdje je nastavila školovanje nakon što je diplomirala na Visokoj školi međunarodnih odnosa i diplomacije Dag Hammarskjöld.

Prije toga okušala se u manekenstvu, a na Instagramu s pratiteljima često dijeli fotografije svoje i Tinove svakodnevice, javlja Index.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)