Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
7:17 pm

JOSIP JURANOVIĆ: Nije istina da je atmosfera u reprezentaciji narušena!

Piše D. F.

Josip Juranović protiv Francuske je odigrao cijeli susret na desnom boku. Nekadašnji igrač Hajduka uživa u reprezentativnom dresu. 

– Žao nam je što nismo uzeli tri boda protiv Francuske. Bod je velik, ali okrećemo se Danskoj. Oni su sjajno otvorili Ligu nacija, ali idemo svaku utakmicu po pobjedu. Dan prije utakmice ćemo pogledati video o njima, idemo punim gasom. Nisu izgubili više od 20 utakmica, sjajna su reprezentacija, ali imamo takve igrače da ne moramo brinuti o drugima – rekao je Juranović, a zatim se dotakao svog statusa na desnom boku.

– Tu su i Josip Stanišić te Šime Vrsaljko. Vidjet ćemo što će izbornik odlučiti. 

Je li bod protiv Francuske podignuo atmosferu?

– To se više okolo pričalo da je narušena atmosfera u reprezentaciji, ali to nije tako. Atmosfera je najbolja do sada. Nema razloga panici.

Kako si doživio osvajanje naslova sa Celticom?

– To mi je drugo prvenstvo zaredom (osvojio je s Legijom iz Varšave). Navijači su nam priredili veliko slavlje. Jedva se čekam vratiti. Transfer? To nije u mojim rukama, već je stvar mog menadžera. Ja se i dalje vidim u Celticu – zaključio je Juranović. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)