Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
11:57 pm

FINANCIJSKI KLUB SPLIT Studenti Ekonomskog fakulteta organizirali panel raspravu o financijama u sportu

Piše N.M.

Financijski klub Split, koja djeluje pri Ekonomskom fakultetu, Sveučilišta u Splitu upriličio je prvu panel rasprava s temom Financije u sportu. Gosti izv. prof. dr. sc. Tomislav Globan, Lukša Jakobušić i Željko Vela zajedno s moderatorom panela izv. prof. dr. sc. Vinkom Muštrom značajno su pridonijeli ovom panelu. 

‘Unatoč ispitnim rokovima i nesnosnoj vrućini za ovogodišnju panel raspravu Financije u sportu tražilo se i mjesto više. Iako je očekivano posjećenost uvelike bila u muškom rodu, u publici ste mogli zamijetiti i koju pripadnicu ljepšeg spola za koju smo sigurni da joj nije bilo dosadno. Gosti obuhvatili teme od njihovih samih početaka u vlastitim sportskim karijerama  do organizacije u UEFI. 

Možda najzanimljiviji dio panela je bila rasprava kako poboljšati infrastrukturu svakog Hrvatskog kluba s obzirom na financijski kapacitet s kojim se raspolaže, gdje su gosti panela iznijeli većinu problema hrvatskih klubova u odnosu na one u Europi. Svakako valja i napomenuti da je kraj panela obilježila publika i njihova pitanja upućena gostima ovogodišnje rasprave. 

Sigurni smo da su svi uživali, čuli nešto novo i otišli bogatiji za jedno intelektualno iskustvo. Također, zahvaljujemo i našim sponzorima što su nam pružili veliku podršku i pomoli u ostvarivanju ovog projekta.  Nadamo se da je ovo samo mali početak uspjeha koje smo krenuli nizati’, poručuju organizatori.

Financijski klub Split je studentska udruga koja djeluje prvenstveno na području financija, ali i drugih područja ekonomije. Udruga okuplja najbolje studente s ciljem profesionalnog razvoja, napretka i edukacije kako za članove udruge tako i za širu zajednicu prvenstveno okupljeno oko Ekonomskog fakulteta u Splitu.

Proteklih mjeseci uložili su puno truda, želje i volje da bi organizirali ovu panel raspravu.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)