Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Vjenčanje
6:27 pm

Duje Ćaleta-Car i Adriana crkveno su se vjenčali

Piše N.M.

Danas su se nogometaš Duje Ćaleta-Car i njegova Adriana drugi put vjenčali.

Na crkvenom vjenčanju para u Dubrovniku, koje se održalo godinu dana od prvog vjenčanja, okupili su se brojni prijatelji nogometaša i njegove partnerice. 

Objavljene su i prve fotografije s vjenčanja, a na njima je i njihov sinčić Mauro, koji će u kolovozu proslaviti prvi rođendan.

Adriana je imala raskošnu vjenčanicu čiji je gornji dio bio prekriven samo kristalima. 

Na njihovom vjenčanju prošle godine nazočili su samo najuža obitelj i kumovi, dok je sada popis gostiju duži. Lijepa Dubrovkinja ovoga je puta pozvala i cijelo njezino žensko društvo: Anamariju Raić, Nives Džida, Maru Zovko, dizajnericu Andreu Zvono, Marijanu Čoro, influencericu Pamelu Smoljanić te Daliju Dilberović.

Inače, prije nekoliko je dana Adriana objavila fotografije s djevojačke zabave u Dubrovniku. 

‘Hvala najboljim prijateljicama i seki na svijetu. U cijelom ludilu, žurbi, obavljanju tekućih stvari, one te prevare… ‘ma trebaš samo nešto probat pet minuta i gotovo’, a tamo sve one, čak su i haljinu i cipele pripremile. Sve emocije su tu. Volim Vas’, napisala je tada Adriana i zahvalila se svojim najbližima, prenosi Index.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)