Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Vjenčanje
9:28 pm

VIDEO Sviraju narodnjaci, mladenka puca u zrak

Piše A. A.

Društvenim mrežama i medijima u Bosni i Hercegovini širi se video s jedne svadbe na kojoj sviraju trubači, a mladenka u zanosu uzima pištolj i počinje pucati u zrak. Prvo se pojavio na jednom TikTok profilu, a ubrzo se počeo širiti ostalim kanalima, iako se ne zna kada je ni gdje je snimljen.

No sudeći po narodnjacima koji sviraju, video je nastao negdje na Balkanu. U njemu se vidi mladenka crne kose koja stoji na stolu i slavi uz trubače i počinje pucati iz (očito lažnog) pištolja, a zatim joj je prišao muškarac koji je repetirao pištolj i vratio joj ga, a ona je nastavila s pucnjavom.

Ekipa koja je vidjela video raspravlja o mladenki. Mnogi su ispod članaka u bosanskohercegovačkim medijima ostavili isti komentar: ‘Blago kući koju je zaobišla’, prenosi Index.

@osman20214

original sound – Ozzy

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)