Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
12:00 am

PUSTOLOVNA UTRKA Kreću prijave na 4. Perun Adventure Race

Piše M.K.

Planinarsko društvo Perun Podstrana 1. lipnja otvara prijave za 4. Perun Adventure Race. Mjesta ima za samo 30 timova.

‘Perun Adventure Race ide jako i ove godine! Ovim trenutkom svečano objavljujemo datum 4. po redu izdanja pustolovne utrke PAR (Perun Adventure Race). Datum je subota, 1. listopada 2022., a osim toga što je utrka u subotu za razliku od protekle tri koje su bile u nedjelju, možemo najaviti i mnoge popratne aktivnosti ove manifestacije,’ poručili su organizatori. 

Koncept utrke ostaje isti. 

‘Timovi sastavljeni od dva člana, neovisno o spolu, koji su spremni savladati sve prepreke koje organizator postavi pred njih. Znači, očekuje vas jednodnevna pustolovna utrka s cca 60-ak km i sigurno +2000 m vertikalnog uspona, mnoštvo tehničkih detalja, orijentacija uz neizostavni gostoljubivi dalmatinski krš’, objavili su na svojim službenim stranicama.

‘Iza nas su tri jako uspješne godine. Dat ćemo sve od sebe da četvrta godina bude najbolja do sada. Osim ljudi koji su zaduženi za organizaciju, utrku velikom činite i Vi, natjecatelji. Nadamo se da se vidimo i 1. listopada ove godine,’ zaključuju.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)