Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
11:11 pm

Monza se prvi put u povijesti plasirala u Serie A

Monza je u uzvratnom susretu playoffa za ulazak u Serie A nakon produžetaka pobijedila Pisu s ukupnih 6:4 i po prvi puta u povijesti se plasirala u prvu ligu. Nakon 90 minuta igre je bilo 3:2 za Pisu, no u produžetcima je momčad Silvia Berlusconija zabila dva gola i slavila 4:3. Monza je doputovala u Pisu s prednošću od jednog gola iz prvog susreta, no ta prednost je anulirana već u prvoj minuti kada je Ernesto Torregrossa zabio za vodstvo Pise. Domaćini su prednost povećali u devetoj minuti kada je Hjotur Hermannsson pogodio glavom za 2:0. Monza se vratila pogotkom Josea Machina iz odbijanca u dvadesetoj minuti i na odmor se otišlo s prednošću Pise od 2:1.

U nastavku je Christian Gytkjaer izjednačio u 79. minuti na 2:2, no za dramu se pobrinuo Giuseppe Mastinu koji je u devedesetoj minuti zabio za Pisu i donio joj produžetke. Luca Marrone je u 96. minuti zabio za Monzu, a konačni rezultat je postavio Gytkjaer u 101. minuti.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)