Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
3:06 pm

Berlusconi: Možda se vratim u Milan, nikad se ne zna

Sinoć je u prvoj utakmici playoffa za ulazak u Serie A Monza pred svojim navijačima svladala Pisu 2:1. Danny Mota je u devetoj minuti doveo domaćine u vodstvo. Christian Gytkjaer je u 74. povisio na 2:0, no nadu gostima u prolaz je vratio Filippo Berra pogotkom u trećoj minuti sudačke nadoknade.

Oduševljen je pobjedom bio i aktualni vlasnik Monze, bivši vlasnik Milana i premijer Italije, 85-godišnji Silvio Berlusconi koji je u šali najavio povratak u svoj voljeni klub.

– Možda se vratim u Milan, nikad se ne zna – poručio je Berlusconi čija će Monza igrati protiv Milana sljedeće godine ako zadrže prednost u uzvratu koji je na rasporedu 29.5. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)