Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Vjenčanje
9:15 pm

VIDEO Pjesma Branka Medaka ‘Dokle dišem, bit ću tvoj’ želja mnogih mladenaca

Piše A. A.

Nakon objave debitantskog albuma ‘Dalmacija uvik fali’ i osvojene 3. nagrade publike na Splitskom festivalu, cijenjeni neretvanski tenor Branko Medak snimio je nekoliko zanimljivih i pamtljivih melodija poput ‘Jutro jutra mog’ – pjesmu autora Denisa Batinovića koju je uz njega izveo jedan od najpoznatijih dalmatinskih kantautora Tedi Spalato. Potom je tu i pjesma koju neizostavno na svadbenim svečanostima traže mladenci- ‘Dokle dišem, bit ću tvoj’.

– Godišnje me tridesetak mladenaca zove upravo zbog nje i svoj nadraži trenutak žele okruniti ovom melodijom – kazao je glazbenik iz Neretve.

Snimio je i pjesmu ‘Do neba i nikad nazad’ koju je posvetio svojoj supruzi.

– Da, napisao sam tekst i glazbu za ovu pjesmu koju sam posvetio svojoj ženi, ali i svim muževima koji bi često trebali u ljubavi kazati ovakvu rečenicu i uistinu uz nju stati cijelo vrijeme – istaknuo je. 

Inače, Branko Medak zabavlja, nasmijava, uveseljava i glazbeno educira brojne gledatelje i slušatelje koji ga žele vidjeti na koncertnim događanjima, festivalima, zatvorenim zabavama… Posljednjih dana priprema se ostvariti duet s Draženom Zečićem s kojim će kao odličan prijatelj razveseliti hrvatsku glazbenu javnost. 

Uzor mu je Vinko Coce i želi, kazao je, glazbu živjeti na način kako ju je zamišljao od malenih nogu. 

Sada najavljuje nastupe na nekim od zabavno-glazbenih festivala, raduje se nastupima kako u Lijepoj Našoj tako i van nje, gdje je rado viđen gost.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)