Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Nekretnine
9:58 pm

Evo kako u domu možete istaknuti hit boju 2022. godine

Piše N.M.

Tradicionalno na kraju svake godine poznati institute za boje Pantone otkriva onu koja će obilježiti godinu pred nama. Ovoga puta riječ je o specifičnoj nijansi ‘Very peri’ koja će, osim svijetom mode, zasigurno zavladati i svijetom interijera u mjesecima pred nama

Very peri, boja koja kombinira postojanu mirnoću plave s energičnom infuzijom crvene tvoreći upečatljivu nijansu ljubičaste, prema institutu Pantone vladat će 2022. godinom. Ovo je prvi put da je tvrtka proizvela boju umjesto da je posegnula u svoju arhivu, a ta odluka činila je vitalni element ovogodišnjeg procesa odabira, nedavno je izvijestio CNN.

Kako istaknuti nijansu Very peri u interijerima?

View this post on Instagram

A post shared by Swantje Hinrichsen (@swantjeundfrieda)

Srce svakog dnevnog boravka zaslužuje pažnju, a kauč u Very peri ili njome inspiriranoj nijasni ljubičaste zajamčeno će to učiniti.

Boja 2022. godine prema institute Pantone je jaka i dinamična, a u kombinaciji s nježnim nijansama poput svijetloružičaste ili čak u kombinaciji sa svijetlo tirkiznom, ljubičasta može izgledati romantično ili ultra moderno.

View this post on Instagram

A post shared by PANTONE (@pantone)

Zbog unaprijed programiranog efekta privlačenje pozornosti, Very peri nijansa je predodređena za dekoracije svih vrsta – od ogledala, vaza, pa sve do svijeća kojim će se stvoriti kreativna atmosfera u životnom prostoru, prenosi T-portal.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)