Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Nekretnine
4:00 pm

CIJENA 1,6 MILIJUNA KUNA Doris Pinčić prodaje kuću koju je kupila s bivšim mužem

Piše A. A.

HRT-ova voditeljica Doris Pinčić (33) prodaje kuću koju je 2019. godine kupila s bivšim suprugom, pjevačem Borisom Rogoznicom. Dvokatnica u Velikom Polju od 135 kvadrata s pet soba i okućnicom od 508 kvadrata pojavila se na oglasu na Njuškalu, a prodaje se po cijeni od 1,6 milijuna kuna. Potpuno namještena, ima četiri parkirna mjesta i poljoprivredno zemljište od 130 kvadrata.

Kuću su kupili godinu dana prije razvoda. Tada je pozornost privukla informacija da su je kupili bez kredita po cijeni od 1,4 milijuna kuna, piše Večernji list

– Uspjeli smo kupiti kuću bez kredita u ovih zajedničkih sedam, osam godina intenzivnog rada. Jako smo sretni i ponosni zbog toga, jer je to nekako životna misija većini parova. Oboje smo odrasli u kućama u Dalmaciji i takva se sloboda ne može mjeriti sa stanom, koliko god on bio velik – rekao je tada Boris Rogoznica.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)