Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Nekretnine
6:38 pm

POZDRAVLJAJU PRIJEDLOG Tri inženjerske komore očekuju suradnju s novim ministrom graditeljstva

Piše A. A.

Hrvatska komora inženjera građevinarstva, Hrvatska komora inženjera strojarstva i Hrvatska komora inženjera elektrotehnike oglasili su se zajedničkim priopćenjem. Pozdravljaju, naime, prijedlog da Ivan Paladina bude novi ministar prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine. 

Tri inženjerske komore nadaju se da će njegovim izborom za ministra biti postavljena stručna osoba koja posjeduje projektno i upravljačko iskustvo iz područja graditeljstva. 

– Pred novim ministrom je zahtjevan zadatak – značajno ubrzanje obnove. Njegov rad strukovne komore vrednovat će prema rezultatima koje postigne u budućem razdoblju – stoji u priopćenju.

Ove tri inženjerske komore očekuju da će, kako su naveli, s novim ministrom uspostaviti partnerski odnos i suradnju, poglavito u području ubrzanja obnove potresom pogođenih objekata.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)