Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Vjenčanje
4:10 pm

Rađa otkrio tko je treći Grašin kum: ‘Vrlo osebujan lik koji se ne voli pojavljivati u javnosti’

Piše A. A.

Još uvijek se otkrivaju detalji s vjenčanja glazbenika Hane Huljić i Petra Graše koje se protekle subote održalo u Splitu. Dino Rađa sada je otkrio tko je Graši uz njega i Tomaža Kavčića kumovao. Treći kum bio je – Šime

Uz fotografiju na Instagramu, Rađa ga je i opisao. 

‘Šime je ovaj prvi s liva. Svi znaju za mladence i dva kuma i kumu. Preko trećeg se olako prišlo jer ga niko ne zna. E pa nije baš tako. Šime Poduje je Petrov prijatelj iz vrtića, prvi susid i unuk jednog od osnivača Hajduka po kojemu ima isto ime i naravno prezime. Vrlo osebujan lik koji se ne voli pojavljivat u javnosti, a kojeg naše društvo obožava jer je rođen za za*ebanciju. Neizostavni dio svih naših druženja svih ovih godina. Taj se u životu nije iznervira osim ako dirneš u Hajduka ili, još gore, ako, ne daj, Bože, kažeš da je Lebron bolji od Jordana’, stoji u Rađinoj objavi. 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Dino Rađa (@dinoradja_official)

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)