Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Vjenčanje
11:15 am

VJENČANJE GODINE Petar Grašo će imati dva kuma

Piše N.M.

Danas će se u crkvi svetog Frane održati vjenčanje Hane Huljić i Petra Graše. Splitski glazbenik neće imati jednog, nego dva svjedoka vjenčanja. Pored košarkaške legende Dina Rađe, stajat će i njegov ‘stari’ kum i dugogodišnji mentor, riječ je o poznatom slovenskom chefu, ugostitelju i sommelijeru Tomažu Kavčiću, doznaje Gloria.

Naš glazbenik i slovenski chef znaju se preko deset godina, još iz vremena kad je 45-godišnji Splićanin maštao i o karijeri ugostitelja te je s roditeljima Snježanom i Zoranom vodio njihov bivši obiteljski restoran ‘Adriatic-Grašo’ u Splitu – gdje će se i održati svadbena večera.

Inače, u Splitu se već počelo okupljati usko društvo koje su Grašo i Hana Huljić pozvali na svoju svadbu. Iz Zagreba su stigli Dino i Viktorija Rađa, koja je na svom storyju najavila dolazak. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)