Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Vjenčanje
8:35 pm

FOTO/VIDEO Grašo nakon vjenčanja s Hanom: Osjećam se kao muž

S nestrpljenjem iščekivano vjenčanje godine upravo se dogodilo. Hana Huljić i Petar Grašo u crkvi sv. Dominka na splitskom Pazaru izrekli su svoje sudbonosno ‘da’.

‘Osjećam se kao muž’, kazao je Petar po izlasku iz crkve, vidno raspoložen.

Tonči Huljić, otac, mlade, pak, rekao je da se ‘osjeća kao punac’.


Hanina je kuma, kako je i najavljivano, bila pjevačica Domenica Žuvela, dok je Petar imao dva kuma – košarkaša Dina Rađu i ugostitelja, Slovenca Tomaža Kavčića.

Na samom kraju ceremonije u crkvi se zapjevala kultna pjesma The Beatlesa, All You Need Is Love.

Romansa dvoje glazbenika čije su obitelji već desetljećima prijateljski i poslovno povezane rodila se prošlog ljeta negdje u kolovozu, nedugo nakon što je javnost saznala kako su nakon 24 godine veze prekinuli Danijela Martinović i Petar.

Iako su vjenčanje pokušali skriti od medija i javnosti, objavivši da će se dogoditi u crkvi sv. Frane, to im nije uspjelo. Mediji su došli do informacije o točnoj lokaciji.

Donosimo djelić ozračja.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)