Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Vjenčanje
4:33 pm

RESTORAN KAMPUS NA WEDDING DAYU ‘Veliki je interes, rijetko koja dvorana u širem centru Splita može primiti 400 osoba’

Na sajmu vjenčanja Wedding Day koji se ovog vikenda održava u Spaladium Areni svoj izložbeni prostor ima i restoran Kampus. Velik je interes mladenaca za ovaj restoran jer rijetko koja dvorana može primiti do 400 ljudi u ovako moderno uređenom prostoru, a da mu je lokacija u širem centru Splita.

Od osiguranog parkinga do vrhuske hrane, uređenja i rasvjete. Sve je tu! Pažnju privlače dvije televizije na kojima se izmjenjuju fotografije i video zapisi na kojima je vidljivo o kakvom je atraktivnom prostoru riječ.

U cijenu od 40 eura po osobi uključena je i rasvjeta dvorane, kao i svijećnjaci na stolovima i led displej s popisom gostiju.

U izložbenom prostoru restorana Kampus zainteresirani se mogu raspitati i za usluge Cateringa SC-a. Promotori su nasmijani i spremni za razgovor. Svratite i uvjerite se.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)