Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Vjenčanje
8:18 am

FOTOGALERIJA Pogledajte kako je bilo prvog dana sajma vjenčanja

Piše N.M.

Sajam vjenčanja Wedding Day održava se u Spaladium Areni još danas. Vrata će otvoriti u 10 sati, a trajat će do 19. Ulaz je slobodan uz predočenje covid potvrde, a za sve koji je ne posjeduju organizirano je testiranje po cijeni 50 kuna.

Na 6000 kvadrata sajmskog prostora predstavljaju se brojni izlagači iz svijeta vjenčanja: saloni vjenčanica i muških odijela, zlatari, cvjećari, slastičari, fotografi, dekorateri, balonske dekoracije, hoteli, restorani, caterinzi, limuzine, kočija za vjenčanja, oldtimeri, rasvjeta i specijalni efekti, foto booth, magic mirror, šatori i pagode za vjenčanja te sav ostali prigodni asortiman. 

Donosimo fotografije s prvog dana ovog dvodnevnog sajma…

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)