Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
3:02 pm

HRABRA SPLIĆANKA IZGUBILA BITKU S BOLEŠĆU Preminula je Ivana Frapporti

Piše N.M.

Na stranicama Udruge Caspera koja okuplja žene oboljele i liječene od karcinoma objavljeno je kako je bitku s teškom bolešću izgubila njihova članica, Splićanka Ivana Frapporti Šubi.

S teškom dijagnozom raka jajnika suočila se 2017. godine, kada je imala 35 godina. Trebala je ići na rutinsku operaciju ‘male benigne izrasline’, a onda je uslijedio šok – dijagnoza zbog koje joj se ‘izokrenuo život i uzdrmao svijet’, a svoju priču podijelila je u knjizi Ivane Kalogjere ‘Nismo same’.

‘Imale smo dogovor da nećemo pisati o smrti. Nećemo. Ni danas nećemo. Pisati ćemo o životu. Zaspala je naša Šubi.

Žena koja je živjela život pomažući drugima. Ona, koja je uz sve svoje boli, uvijek, ali uvijek bila tu. Žena bez koje Caspera ne bi ni upola bila ovo što je danas. Naša energija, naš osmijeh, naš pokretač. Zaspao je naš Ljud. Naša Šubita. Volimo te’, poručile su članice Caspere.


Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)