Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Nekretnine
11:32 pm

4 načina kako posvijetliti pretamne prostorije u domu

Piše A. A.

Tamni zidovi doma mogu dominirati prostorijom toliko da ona djeluje zagušljivo i beživotno, no ako i pogriješite prilikom odabira boje ili ste pak slučajno dobili tamnu nijansu, uz nekoliko brzih poteza, svoj mračni dom možete posvijetliti.

Namještaj i dekoracije 

Jednostavan način kako posvijetliti prostoriju odabir je namještaja i dekoracija u svjetlijoj nijansi. Veliku razliku učinit će svijetle zavjese, ali i umjetnine.

Na ovaj način stvorit ćete kontrast u prostoru i dati mu ležerniji izgled, piše BHG, prenosi Living

Rasvjeta 

Osim što mogu biti dekoracije, rasvjetna tijela svojom će svjetlošću posvijetliti prostor i uvelike ga izmijeniti.  

Drugi premaz 

Dakako, jedan od načina kako sobu učiniti svjetlijom, dodatni je premaz u svjetlijoj nijansi koji ćete samo nanijeti na već postojeću boju.

Slojevito dekoriranje 

Uz tamne zidove poigrajte se dodavanjem druge boje kako biste prostoru dali dubinu, a na taj ćete način posvijetliti prostor bez gubitka bogate nijanse.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)