Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Vjenčanje
9:16 pm

3 važna savjeta za odabir vjenčanice

Piše A. A.

Mnoge djevojke još od malih nogu maštaju o svojoj savršenoj vjenčanici. Međutim, osim dizajna iz bajke, važne su još poneke stvari u njenom odabiru – barem tako kažu one koje su ih već nosile. Donose, stoga, tri važna savjeta za buduće mladenke.

1. Udobnost

U danu vjenčanja mladenci bi trebali najviše uživati, trebali bi se opustiti, družiti, plesati kako bi to doista bio dan za pamćenje. A plesati nije lako u preuskim i preteškim vjenčanicama. Koliko god takve bile prekrasne, prioritet dajte onim udobnijima.

2. Cijena

Dizajnerske vjenčanice znaju zaslijepiti buduće mladenke, ali iskeširati prevelike svote novca – nema smisla. Zablistati se može i u jeftinijim varijantama. K tome, nikako se ne preporučuje početak bračnog života s minusima na karticama.

 3. Godišnje doba

Koliko god joj se vjenčanica činila kao ona prava, ako je dugih rukava, a svadba je u ljetnim mjesecima – ona zapravo nije prava. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)