Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Hrvatska
8:59 am

VIJESTI IZ BOLNICE Majka i beba koju je otac ozlijedio željeznom šipkom – stabilno

Piše A. A.

Novorođenče i majka iz Piškorovca, koje je jučer ozlijedio otac, odnosno suprug – stabilno su, doznaje HTV iz čakovečke Pedijatrije od doktorice Danijele Blažić

Djetetu su rane sanirane i u dobrom je stanju. Ipak, provest će nekoliko dana na promatranju jer je riječ o bebi staroj 20-ak dana koje je pretrpjelo ozljedu glave željeznom šipkom.

Podsjetimo, jučer je u Piškorovcu došlo do obiteljskog nasilja, mlađi je muškarac šipkom tukao suprugu i tek rođeno dijete. Majka je zadobila ozljede po cijelom tijelu, a bebu je udario u glavu i natkoljenicu. Hitno su prebačeni u čakovečku bolnicu gdje im je pružena pomoć.

Opet se otvara pitanje – je li sustav zakazao i tko je odgovoran jer mještani Piškorovca svjedoče da je muškarac bio sklon alkoholu i obiteljskom nasilju. Priveden je u policiju, kriminalističko je istraživanje u tijeku. 

Pedijatar Dejan Balažin kazao je da se ovakvi slučajevi ozljeđivanja djeteta ne događaju često, ali ih ima. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)