Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Vjenčanje
2:17 pm

MLADENKA U VJENČANICI OD 3 DOLARA ‘Izgledaš kao Meghan Markle’

Piše A. A.

Rachel Connealy, 26-godišnjakinja s Floride, pokazala je svilenu haljinu koju je nosila na svojoj svadbenoj ceremoniji, a koju je kupila za 3 dolara, što je oko 20 kuna. Postala je hit na TikToku kada je objavila video kojim je to otkrila

– Kupila sam ovu svilenu haljinu odmah nakon što smo se zaručili i nosila je za ceremoniju – napisala je na videu na kojem ju je pokazala. 

Uska, svilena (upitno je je li riječ o čistoj svili) haljina imala je nabore kod dekoltea, a Rachel je izgled upotpunila odgovarajućim prozirnim velom i bijelim sandalama na petu. I to nije bila jedina jeftina haljina koju je obukla tog dana. Dva tjedna prije nego što je izgovorila ‘da’, našla je svoju ‘vjenčanicu iz snova’ za 5 dolara, koju je nosila kasnije na svom prijemu. Također je podijelila video na kojem se vidi ova haljina na TikToku.

– Nikad ne znaš što ćeš naći među povoljnim stvarima dva tjedna prije vjenčanja – napisala je. 

@rachelconnealy

Reply to @lacuele I thrifted this silk dress right after we got engaged and still wore it for the ceremony ##weddingdress

original sound – Liah_19

Drugi, hirovitiji look bila je mini haljina s bijelim rukavima na puf i šarena suknja od čipke. 

Rachel je uspjela uloviti dvije različite vjenčanice za manje od 10 dolara, što je više nego dobar posao. Njene snimke skupile ukupno gotovo 1,5 milijuna pregleda, a obožavatelji su zaključili da je na svoj veliki dan izgledala baš poput vojvotkinje od Sussexa.

@rachelconnealy

you never know what you’ll find at the thrift 2 weeks before your wedding ##weddingdress

original sound – Liah_19

Prosječna cijena vjenčanice u SAD-u je 1631 dolara (nisu ni kod nas jeftinije!), uključujući preinake, prema magazinu Brides, prenosi Miss7. Međutim, cijene se mogu kretati od 500 do 25.000 dolara ili više, ovisno o dizajneru. Ljudi su razumljivo bili stoga fascinirani njezinim nevjerojatnim ulovima. 

– Istinski zapanjujuće. Kao nešto iz časopisa – napisala je jedna pratiteljica.

Druga je dodala:

– Obožavam minimalistički izgled, a ovaj se usto čini i veoma skupim.

– Nevjerojatno otkriće, zbilja kako si to uspjela, ali obje haljine su tako jedinstvene i prekrasne! – komentirale su i druge. 

Rachel je, kao što je navedeno, dobila niz usporedbi s vojvotkinjom od Sussexa, koja se za vlastito kraljevsko vjenčanje odlučila za bezvremensku bijelu haljinu. 

– Ovdje me podsjećaš na prekrasnu Meghan Markle – više je njih napisalo.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)