Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Vjenčanje
3:57 pm

Tviterašica pitala kad je najbolje vrijeme za udaju, odgovor Dalije Orešković je hit

Piše N.M.

Jedna korisnica Twittera pitala je ljude koje su najbolje godine za udaju, a ispod njene objave skupilo se mnoštvo komentara. Pažnju je privukao odgovor Dalije Orešković, 44-godišnje saborske zastupnice Centra.

‘Nikad’, kratko je odgovorila Dalija.

Koje su najbolje godine za udaju?

— Maja (@Maja_pcelica94) December 16, 2021

Ona nije jedina koja je izrazila takvo mišljenje o udaji u komentarima.

‘Vjeruj mi nikada. Udaja je najveća prevara u povijesti čovječanstva’, ‘Ja nisam udana. Imam 38 godina i ne namjeravam se udavati. Ovako mi je baš lijepo. Putujem, uživam’, ‘Nijedne. Najbolje zaobići’, ‘Nikad ne miješaj dobro piće kolom i dobru vezu brakom’, ‘Što će ti to? Uživaj s nekim bez obvezujuće papirologije. Institucija braka je potpuno uništena’, složili su se istomišljenici. 

No bilo je drugačijih mišljenja.

’18-20. Rodiš djecu dok si zdrava, mlada i poletna i sve će ti biti lako. Do 35. su već velika i možeš se posvetiti karijeri’, ‘Najbolje su one kada osjetiš da je ispred tebe netko tko je vrijedan toga’, ‘One u kojima se osjećam spremno i u kojima nađeš svoga čovjeka’, ‘Kad se završi faks jer ćeš prve dvije godine juriti posao, stažirati, volontirati, a već si usput podigla jedno dijete’, ‘Moje mišljenje je s 32 godine, ali vjerojatno je individualno’, pisali su ljudi.

Dalija je, inače, bila u braku s odvjetnikom Franom Leticom, ali razveli su se prošle godine. Jednom prilikom je rekla da ona i bivši suprug zajednički skrbe o svojim osmogodišnjim blizankama tako da su nekoliko dana u tjednu s njom, a nekoliko s ocem.

Pet godina mlađeg Franu, inače sina Slavena Letice, upoznala je u jednom odvjetničkom društvu. 

‘Bila je to ljubav na pogled duga tri godine. Kako je vrijeme prolazilo, privlačnost je rasla. Najprije smo, dakako, postali jako dobri prijatelji pa sam morala slušati o njegovoj tadašnjoj djevojci. Čak sam mu za jedan vikend posudila automobil da posjeti svoju tadašnju ljubav’, stoji u knjizi Crna Dalija koja je objavljena o njoj prije nekoliko godina, piše Index.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)