Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Vjenčanje
12:51 pm

VIDEO Mladoženji pozlilo na dan vjenčanja, mladenka se snašla sa zamjenom

Piše A. A.

Na TikTok profilu sale za vjenčanja The Victorian Youngsville osvanuo je neobičan video s jednog slavlja.  

Naime, neimenovani bračni par trebao je proslaviti sudbonosno ‘da’ koje su izrekli, ali mladoženji je pozlilo od trovanja hranom i završio je u bolnici. Iako se tijekom dana počeo oporavljati, nije mogao prisustvovati slavlju, ali mladenku to nije spriječilo da se veseli, pa mu je pronašla zamjenu. 

Doveli su joj ‘lažnog’ supruga, odnosno lutku u odijelu, na kotačima, s fotografijom supruga na glavi. Mladenka je s njim plesala, pjevala, fotografirala se, a na kraju i rezala tortu.  

Video je brzo postao viralan, a ljudi su u komentare pisali da ih je dobro nasmijao, prenosi Večernji list.

@thevictorianyoungsville

he had severe food poisoning & is doing better now! ##weddingtiktok ##manifestation ##relationships ##selfcare ##wedding ##fyp ##horrorstory ##weddingfail

SAD GIRLZ LUV MONEY Remix (feat. Kali Uchis and Moliy) – Amaarae & Kali Uchis

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)