Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Nekretnine
9:55 am

ZELENKA 2: Moderna i energetski učinkovita stambena zgrada u Makarskoj

Piše P. R.

Dalmatinski portal u rubrici ‘Nekretnine’ predstavlja novogradnje na području Dalmacije. U Makarskoj se trenutačno gradi ‘Zelenka 2‘, moderna i energetski učinkovita stambena zgradu, a projektom grupe investitora koordinira tvrtka Abacus. 

– U zgradi se nalazi 36 stanova pomno osmišljenih rasporeda s visokom iskoristivošću prostora. Stanovi su od 45 do 125 metara kvadratnih. Sama pozicija osigurava da ispred zgrade nikada neće biti napravljena građevina koja bi zaklonila pogled ili osunčanost balkona, a nalazi se u sklopu već planski izgrađenog naselja, sa svom suvremenom infrastrukturom i uređenim prometnicama – rekli su nam predstavnici investitora. 

Orijentacija skoro svih stanova je prema jugu tako da svi imaju barem djelomični pogled na more, i to prema zapadu. Više etaže su s panoramskim pogledom na more i otoke. Zgrada je smještena na zemljištu površine 2000 kvadrata, osigurana su 22 parkirna mjesta koja uz 32 garažna predstavljaju dovoljan broj za sve stanare. 

– Veliku pažnju posvećujemo zelenim površinama, stoga će okoliš biti uređen maslinama i dalmatinskim biljem. U neposrednoj blizini se nalaze svi potrebni sadržaji za život ili odmor – naveli su.

Cijene su od 2200 do 2800 eura po metru kvadratnom, ovisno o veličini, poziciji i etaži.

Za parkirno mjesto treba izdvojiti 7000 eura, a za garažno 14.000 eura.

Planirani dovršetak gradnje je u kolovozu 2022.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)