Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Vjenčanje
7:05 am

ELIE SAAB ODUŠEVIO DIZAJNOM VJENČANICE ‘Najjednostavniji detalji čine razliku’

Piše A. A.

Libanonski modni dizajner Elie Saab još je jednom impresionirao djevojke diljem svijeta svojom kreacijom. Na službenom Instagram profilu njegova brenda objavljena je snimka na kojoj se vidi vjenčanica iz kolekcije proljeće 2022. godine. 

‘Od vela do haljine, najjednostavniji detalji čine cijelu razliku’, navedeno je u njenome opisu.

Iz komentara na snimku jasno je da mnogi jedva čekaju vidjeti cijelu kolekciju, a da im se pokazana vjenčanica itekako dojmila. ‘Elie Saab ima najbolje vjenčanice ikada’, ‘bajkovito’, neki su od komentara. 

Podsjetimo, Elie Saab dizajnira još od početka 1980-ih. Specijalizirao se upravo za modu za mladenke. K tome, prvi je Arapin koji je primljen u Chambre Syndicale de la Haute Couture.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)