Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
6:44 pm

ZA SVA VRIMENA Na Poljudu će opet biti svečano

Piše N. H.

Pred utakmicu koju Hajduk igra 23. listopada protiv Gorice, inače jedinu domaću u ovom mjesecu, održat će se svečanost dodjele zahvala onima čija imena će ostati zauvijek zapisana u parku ‘Za sva vrimena’. Ovo je ujedno i prva svečanost dodjele nakon službenog otvorenja Parka, a ususret 71. rođendanu Torcide.

– Veselimo se dodjeli zahvala jer je to posebna prilika u kojoj donatori simbolično postaju dijelom Hajdukove bogate povijesti, a uz svako ime veže se i priča koja Hajduk čini posebnim klubom – kazao je Tomislav Mikulić, voditelj projekta otkupa dionica.

U narednih 10 dana svi navijači imaju priliku uplatiti puni iznos od 7.500 kn ili razliku koja im nedostaje do punog iznosa kako bi na dodjeli zahvala postali dio onih čija su imena već u navijačkom parku.

– Svi koji odmah žele ime u Parku do njega najlakše mogu doći kroz otplatu cijelog iznosa na rate koja mjesečno iznosi 208 kn, a ako žele rezervirati svoje mjesto mogu početi s donacijama od 150 kn mjesečno – kazao je Mikulić.

Do sada je u projektu prikupljeno više od 17 milijuna kuna kojih je doniralo više od 4500 ljudi, a više od 1100 njih već ima svoje ime u Parku.

 – Ako ne želiš ostati bez svog mjesta, kojih je sve manje, priključi se donacijama na https://nashajduk.hr/za-sva-vrimena/ ili posjeti Odjel za članstvo – dodali su iz Našeg Hajduka.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)